Kontakti
Të drejtat e autorit © 2024
Youth Career Elevator
Fillo karrierën
Apliko për Praktikë / Internships
Zbatuar nga:
Mbështetur nga:
Internships në KosovaJob - platforma #1 e punësimit në Kosovë ju ofron mundësinë më të mirë për të filluar karrierën tuaj!
Zbatuar nga:
Mbështetur nga:
Çasje në konkurse të
dedikuara për internship
Me vetëm disa klikime, gjithmonë do të informoheni për pozitat e hapura në treg për praktikë
Ndërto profilin me
shkathtësitë tua
Edhe nëse nuk ke pervojë të punës, ti mund ta ndërtosh profiln i cili është i fokusuar në shkathtësitë e tua.
Lejo punëdhënësit që t'ju
shohin dhe kontaktojnë
KosovaJob punon me mbi 2,000 kompani, institucione dhe organizata.
Nje platformë e jashtëzakonshm edhe për punëdhënësit
Çasje në databazen më të madhe të internships në Kosovë
Do të mund të kontaktoni dhe të punësoni internships komplet pa pagesë
Do të keni mundësi të ndikoni pozitivisht në zhvillimin e te rinjëve në treg
Nga praktikantë në të punësuar
Qasje ne raporte dhe statistika te detajuara per praktikantet potencial
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text.
Emri & Mbiemri
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text.
Emri & Mbiemri
Kontakto me ekipin e KosovaJob
për të mësuar më shumë rreth platformës
+383 45 11 14 14
info@kosovajob.com